SSI Try Scuba / Proefduik

€35,00

Het SSI Try Scuba programma is de beste manier om voor het eerst te duiken. Je bevindt je in beschut water en wordt goed verzorgd door je instructeur zodat je onder water kunt genieten van die eerste onvergetelijke ademhalingen onder water en de magie van duiken kunt ervaren. Aan het einde van deze korte cursus heb je je SSI Try Scuba-erkenningsbrevet verdiend en wil je ongetwijfeld meer gaan duiken. Eindeloze duikavonturen wachten op je en deze cursus is waar het allemaal begint. Laten we vandaag nog beginnen.

Lees meer

SSI Open Water Diver

€495,00

Lees meer

SSI Advanced Adventure Diver

€499,00

Lees meer

SSI React Right

€149,00

Lees meer

SSI Stress & Rescue Specialty

€299,00

Lees meer

SSI Nitrox Diver

€139,00

Lees meer

SSI Dive Guide

€399,00

Lees meer

SSI brevet Perfect Buoyancy

€139,00

Lees meer

SSI Science of Diving

€199,00

Lees meer

SSI Navigatie

In dit programma leer je de vaardigheden en methoden, om tijdens het duiken veilig en ontspannen te navigeren. Je leert hoe je een kompas en technieken voor natuurlijke navigatie gebruikt, de afstand inschat, basisnavigatiepatronen zwemt en weer bij het beginpunt terugkomt. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Navigatie.

Lees meer

SSI Equipment

Tijdens SSI Equipment Techniques leer je hoe je het Total Diving System kiest, onderhoudt en opbergt. Je uitrusting zal goed blijven werken en langer meegaan. Je behaalt het SSI specialtybrevet Equipment Techniques.
 

Lees meer

SSI Stromingsduiken

Waterbeweging kan een enorm effect hebben op je duikervaring. Dit programma geeft je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om duiken vanaf de kust, in stromingen en in verschillende soorten golven uit te voeren. Cursisten die dit programma hebben afgerond, verdienen de SSI Waves, Tides and Currents Specialty-brevet na het voltooien van dit programma.

Lees meer

SSI Nachtduiken

In dit programma leer je de vaardigheden en methoden om veilig en ontspannen te duiken wanneer het het zicht beperkt of het donker is. Een aantal van de meest verbazingwekkende wezens in de oceaan laat zich pas zien als het donker is. Je duikdag is dus niet ten einde als de zon ondergaat. Je leert hoe je het water in en uit gaat, hoe je speciale materialen (zoals duiklampen ) gebruikt en hoe je met een buddy communiceert en duikt als het donker is of het zicht beperkt is. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Night Diving & Limited Visibility.

Lees meer